Objednávky: 739 029 479

SERVIS Okres Náchod : 605 273 941

                Okres Trutnov 605 273 941

19023 GXT 38 PC REPRO 2.1 60W TRUST

19023 GXT 38 PC REPRO 2.1 60W TRUST
Skladem
8713439190236
TRUST
5,244 kg
původně 0 Kč
1 950 Kč bez DPH
2 359 Kč
vč. DPH

Kalkulačka splátek

Popis Popis

Popis

Reprosoustava GTX 38 2.1 Ultimate Bass – Trust

Ohromující basy, vysoce kvalitní zvuk a impozantní herní design: to vše nabízí reprosoustava GXT 38 Ultimate bass, která změní vaše zážitky ze hry. Mohutné výbuchy při akčních hrách, řvoucí motory automobilů a motorek i kvalitní hudba a zvukový doprovod filmů. Reprosoustava GXT 38 není určena jen pro hraní na počítači. Lze ji připojit i ke konzolím PlayStation, Wii a Xbox nebo třeba k televizoru.

Jedinečný zvuk s hutnými basy
Systém GXT 38 dosahuje maximálního výkonu 120 W, což stačí na vytvoření „zvukové stěny“. Součástí sady je velký dřevěný subwoofer se 7palcovým reproduktorem, který vytváří mocné basy, které doslova cítíte. Satelitní reproduktory produkují zvuk optimální kvality ve středním a vysokém pásmu. Ovladačem na boku subwooferu můžete samostatně upravit míru basů a připravit si tak zvuk podle svých představ.

Díky kvalitnímu zvuku se tato soustava výborně hodí k poslechu hudby, sledování filmů i hraní her.

Herní design
Reproduktor je robustní konstrukce s výrazným červeným dekorem: kromě vynikajícího zvuku tedy nabízí i skvělou pastvu pro oko každého hráče. Také mřížka subwooferu působí velice efektně a v kombinaci s lesklými satelity bude ozdobou každé herní sestavy!

Snadnost použití
Soustavu snadno připojíte k počítače standardním 3,5mm konektorem. Dodaným kabelem lze soustavu připojit kromě počítače také k herním konzolím Playstation 3, Wii a Xbox 360.

Hlasitost můžete snadno ovládat dodaným kabelovým dálkovým ovládáním. Kromě toho můžete dálkové ovládání použít také k připojení sluchátek nebo dalšího přehrávacího zařízení jako např. MP3 přehrávače, smartphonu nebo tabletu. Úroveň basů můžete nastavit samostatně přesně podle svých představ ovladačem na boku subwooferu.

Inteligentní řízení spotřeby
Za účelem úspory energie přejde reprosoustava automaticky do pohotovostního režimu, když není používána přibližně jednu hodinu. Jakmile začne připojené zařízení opět hrát, reprosoustava se automaticky uvede do provozu.

Maximální výkon 120 W, impozantní design a kompatibilita s PC, PS3, Wii a Xbox 360: reprosoustava GXT 38 2.1 Ultimate Bass je vynikajícím doplňkem každé herní sestavy!

Jedinečný zvuk s hutnými basy
Ohromující zvuk: Max. výkon 120 W
Výkonný dřevěný subwoofer pro hutné basy
Dva satelitní reproduktory produkují zvuk optimální kvality ve středním a vysokém pásmu

Herní design
Impozantní vzhled vhodný do herní sestavy
Charakteristický dřevěný subwoofer s kovovou mřížkou
Satelitní reproduktory se stylovým, lesklým povrchem

Snadné použití
Kabelové dálkové ovládání můžete položit na stůl a snadno s ním ovládat hlasitost
Na dálkovém ovládání se dále nachází výstup pro sluchátka a vstup pro další zvukové zařízení
Samostatné nastavení basů a hlasitosti na subwooferu
Inteligentní řízení spotřeby: systém přejde automaticky do pohotovostního režimu, pokud není jednu hodinu používán (lze ho i zcela vypnout)

Napište si o více informací!

Informace o ochraně osobních údajů

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.